Om klinikken

Mere om Nørre Jernløse Dyreklinik


Klinikken i Nørre Jernløse har eksistreret igennem mange generationer og har gemmen tiden taget sig af både kæledyr, heste og landbrugsdyr. I dag er landbrugsdelen overtaget af andre og klinikken koncentrerer sig om kæledyr i form af hunde og katte samt kaniner, hamstere og marsvin.

Klinikken er en mindre klinik bestående af konsultation, venteværelse, operationsstue samt diverse lager og kontorrum. Den ligger på privat ejendom i skønt naturområde.

På klinikken møder du nu to dyrlæger. Ejer og dyrlæge Anne Juul Hansen og dyrlæge Nanna Styrk. Vi tager os af alle de daglige undersøgelser som sundhedsundersøgelser, attester og vaccinationer samt sygdomstilfælde af alle slags. Desuden foretager vi operationer i form af neutralisationer af hund og kat, fjernelse af tumorer, sårbehandling, tandbehandling m.m. Knogle/led operationer samt andre specialer med øjne, hjertescanninger og udredninger henvises til Himmelev dyreklinik. I tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst hvor vi på klinikken ikke har mulighed for at hjælpe kan Himmelev dyreklinik kontaktes på 46362266.